Twee partnerbenoemingen bij Wijn & Stael Advocaten

Per 1 september 2021 zijn Robert van Faassen en Maarten Mussche benoemd tot partner bij Wijn & Stael Advocaten.

Delen:

Maarten Mussche en Robert van Faassen

De benoeming van Van Faassen en Mussche past bij de groeiambitie van Wijn & Stael om haar Herstructurering & Insolventie- en Corporate & Financial Litigation praktijk verder uit te bouwen.

Van Faassen is benoemd als partner Herstructurering & Insolventie en gespecialiseerd in faillissementsrecht, herstructureringen, ondernemingsrecht en financieringen. Hij wordt regelmatig aangesteld tot curator in faillissementen. Gelet op zijn ruime ervaring wordt Van Faassen door andere curatoren ingeschakeld bij rechtmatigheidsonderzoeken en de afwikkeling van grote complexe faillissementen. Tevens adviseert Van Faassen ondernemingen en bestuurders bij vraagstukken op het gebied van faillissement, de WHOA en herstructurering.

Mussche is benoemd als partner Corporate & Financial Litigation. Hij adviseert aandeelhouders, bestuurders en ondernemingen in (dreigende) conflictsituaties over besluitvorming en bevoegdheidsverdeling. Mussche heeft ruime ervaring in procedures over zakelijke overeenkomsten, overnamegeschillen, aandeelhoudersconflicten en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders. Hij procedeert regelmatig in enquĂȘteprocedures bij de Ondernemingskamer.

 

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven