Twee partnerbenoemingen bij Wijn & Stael Advocaten

Per 1 september 2021 zijn Robert van Faassen en Maarten Mussche benoemd tot partner bij Wijn & Stael Advocaten.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Maarten Mussche en Robert van Faassen

De benoeming van Van Faassen en Mussche past bij de groeiambitie van Wijn & Stael om haar Herstructurering & Insolventie- en Corporate & Financial Litigation praktijk verder uit te bouwen.

Van Faassen is benoemd als partner Herstructurering & Insolventie en gespecialiseerd in faillissementsrecht, herstructureringen, ondernemingsrecht en financieringen. Hij wordt regelmatig aangesteld tot curator in faillissementen. Gelet op zijn ruime ervaring wordt Van Faassen door andere curatoren ingeschakeld bij rechtmatigheidsonderzoeken en de afwikkeling van grote complexe faillissementen. Tevens adviseert Van Faassen ondernemingen en bestuurders bij vraagstukken op het gebied van faillissement, de WHOA en herstructurering.

Mussche is benoemd als partner Corporate & Financial Litigation. Hij adviseert aandeelhouders, bestuurders en ondernemingen in (dreigende) conflictsituaties over besluitvorming en bevoegdheidsverdeling. Mussche heeft ruime ervaring in procedures over zakelijke overeenkomsten, overnamegeschillen, aandeelhoudersconflicten en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders. Hij procedeert regelmatig in enquêteprocedures bij de Ondernemingskamer.

 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top