Twee prijzen voor Leiden in de Day of Crisis Competition 2023

Het team van de universiteit van Leiden eindigde met de Day of Crisis Competition twee keer als tweede. Op het onderdeel 'the Best Team Award' en op het onderdeel 'the Best Written Advice Award'.

Delen:

beeld: Depositphotos

In totaal deden twaalf teams mee uit de hele wereld. Dina Akbasheva, João Pedro Conceição E Silva Seleme Zandoná, Maria-Evangelia Adamou, Rohan Jain en Vipasha Mishra. Hun coaches, Daniëlla Dam en Jason Rudall zijn trots op hun prestaties, vertelt de website van de Leidse universiteit. Over een periode van 24 uur moesten het team meer dan 15 schriftelijke juridische adviezen geven over uiteenlopende vraagstukken van internationaal recht en onderhandelingen op internationale fora simuleren. “De crisisdag is een unieke wedstrijd over internationaal recht en diplomatie die niet alleen de competentie van teams op het gebied van internationaal recht test, maar ook hun vermogen om met situaties onder hoge druk om te gaan.”

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven