UvA-VU symposium: Legal ethics and corporate lawyers: Friends or Foes?

Delen:

VU Law Academy

15 en 16 juni
Na alle corporate schandalen en de Panama Papers organiseert de VU Law Academy samen met de Universiteit van Amsterdam (UvA) en het advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek op donderdag 15 en vrijdag 16 juni het eerste Nederlandse symposium waar de meest recente inzichten over de beroepsethische aspecten van de corporate advocatuur aan de orde worden gesteld.
Wat juridisch mogelijk is, kan moreel verwerpelijk zijn. Wat mogen we op beroepsethisch vlak van een corporate advocaat en bedrijfsjurist verwachten? Hoever strekt het verschoningsrecht in de corporate praktijk? Zijn de huidige gedragsregels voldoende corporate proof?

Deze en andere vragen staan centraal op dit symposium Legal Ethics and Corporate Lawyers: Friends or Foes. Een unieke gelegenheid om de diepte in te gaan: luister naar gerenommeerde sprekers en neem deel aan het debat. Er is bovendien volop ruimte om uw professionele netwerk te vergroten.

Sprekers/moderators:

Richard Moorhead (University College London), Bob Gordon (Stanford University), Sylvie Bleker- van Eyk (Deloitte/VU), Cees van Dam (EUR), Nathalie Fanoy (UvA/ NOvA), Aukje van Hoek (UvA), Ton Hol (RU), Rob van der Hoeven (Nauta Dutilh), Jan Loorbach (NautaDutilh), Miranda de Meijer (UvA/OM), Nora van Oostrom-Streep (Law Firm School), Donatello Piras, David Schreuders (Simmons & Simmons), Jean Schreurs (NGB), Bart van Tongeren (algemeen deken NOvA), Mick Veldhuijsen (VSVW Advocaten), Jaap Winter (VU) en Diana de Wolff (UvA).

Ga voor het uitgebreide programma en inschrijving naar rechten.vu.nl/legalethics

 

 

 

 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven