Vacature startende kandidaat-notaris

Delen:

Pels Rijcken 100x100Pels Rijcken is voor zowel de sectie Ondernemingsrecht als de sectie Vastgoed op zoek naar een startende kandidaat-notaris. Ben je zelf geïnteresseerd in één van deze twee functies of ken jij iemand die een eerste stap in zijn/haar carrière wil zetten? Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn op zoek naar twee startende kandidaat-notarissen voor de teams van Ondernemingsrecht en Vastgoed.

Binnen deze secties werkt het notariaat geïntegreerd samen met de advocatuur. De teams bestaan uit ambitieuze juristen die passie hebben voor hun vak én die gedreven zijn om het optimale resultaat te bereiken voor de cliënten. Je krijgt volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.

Wat bieden wij?

Als startende kandidaat-notaris werk je samen met een (jonge) collega op de kamer. Een ervaren (kandidaat) notaris zorgt voor jouw dagelijkse begeleiding en coaching. Tevens maak je deel uit van een grote groep jonge notarissen en advocaten, die wekelijks in een werkgroep bijeenkomen onder leiding van de landsadvocaat. Naast de externe notariële beroepsopleiding volg je ook het interne opleidingsprogramma “De Verrijcking”: een (persoonlijk) ontwikkelprogramma gedurende je gehele loopbaan als (kandidaat-)notaris.

Wat zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken is (bijna) notarieel rechtelijk afgestudeerd. Je hebt een brede juridische en maatschappelijke belangstelling en een sterk analytisch vermogen is essentieel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je initiatief. Wij zoeken een nieuwe collega die ondernemend is en zich voortdurend wil ontwikkelen. Samen met ons team ga je enthousiast aan de slag om het beste resultaat voor de cliënten te behalen.

Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via het online sollicitatieformulier. Bij vragen kun je graag contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven