VanEps Kunneman VanDoorne aan top in de Dutch Caribbean Legal 500

The Legal 500 onderzoekt en beoordeelt jaarlijks wereldwijd advocatenkantoren en advocaten op onafhankelijke wijze. Voor de eerste keer is er in de Caribbean editie van The Legal 500 een hoofdstuk gewijd aan de ‘Dutch Caribbean’. Hierin staat advocatenkantoor VanEps Kunneman VanDoorne prominent aan de top.

Delen:

Naast deze ranking, zijn de partners Focco Lunsingh Scheurleer en Frank Kunneman aangemerkt als ‘Leading Individuals’ voor bewezen expertise in verschillende toonaangevende zaken. De partners Roderik van Hees (litigation) en Tjarda Tazelaar (mergers & acquisitions) zijn beiden genoemd als ‘Next Generation Partners’. Ze bewegen zich, vanuit het Nederlands Caribisch gebied, steeds sterker op een internationaal speelveld. Zij zijn de afgelopen jaren betrokken geweest in verschillende ‘high profile’ procedures en transacties.

Inge van Hees-Wolswijk krijgt de eervolle vermelding ‘Rising Star’. Dit betekent dat zij als advocaat zich duidelijk onderscheidt van haar generatiegenoten en dat zij door haar cliënten wordt aangewezen als een juriste met grote capaciteiten.

Ook de associates Melitza Willems en Ruthnialys Mogen hebben een eervolle vermelding gekregen in de gids.

 

 

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven