VanEps Kunneman VanDoorne op 1

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto Pexels.com

VanEps Kunneman VanDoorne is volgens uitgever Chambers & Partners nog steeds het beste advocatenkantoor van de Nederlandse Cariben. Dat meldt de Dutch Caribbean Legal Portal. VanEps Kunneman VanDoorne heeft opnieuw als enige Nederlands-Caribische kantoor de gewilde Band 1 status gekregen, de hoogste beoordeling in Chambers Global 2018.

Andere opgenomen kantoren zijn HBN Law en Spigt Dutch Caribbean, (beiden Band 2) en Soliana Bonapart & Aardenburg en STvB (beiden Band 3).

Naast de kantoren zijn vijftien individuele advocaten in de rankings opgenomen. Zes van hen werken bij van VanEps Kunneman VanDoorne en twee van HBN Law. Alle andere kantoren hebben één advocaat in de ranking.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top