VanEps Kunneman VanDoorne trots op Chambers Band 1-ranking

Delen:

In de 2020 editie van de jaarlijkse Chambers Global guide is VanEps Kunneman VanDoorne wederom het enige kantoor met een Band 1-ranking in de Dutch Caribbean. Daarnaast is Randolph van Eps de eerste advocaat in de Dutch Caribbean die na eerdere Band 1-rankings het predicaat ‘Senior Statespeople’ toegekend heeft gekregen.

Het is het negende jaar op rij dat VanEps Kunneman VanDoorne gerankt is in Band 1 van Chambers and Partners. Een mijlpaal waar het kantoor trots op is. Over de ranking van het kantoor zei Chambers and Partners: “Het kantoor biedt een uitgebreide service en staat bij zowel lokale als internationale cliënten bekend als een kantoor dat altijd bereid is nét dat stapje extra te zetten.”

Naast de ranking van Randolph van Eps in de categorie Senior Statespeople, hebben Frank Kunneman (Band 1), Focco Lunsingh Scheurleer (Band 1), Michiel Gorsira (Band 3) en Rogier van den Heuvel (Band 3) wederom een individuele ranking verdiend.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven