VANEPS ruim vertegenwoordigd in rankings Chambers & Partners

VANEPS laat weten dat het, na al meer dan een decennium lang stevig in Band 1 te staan van de jaarlijkse onderzoeken van Chambers & Partners, nu het aantal individuele rankings uitgebreid te hebben naar acht.

Delen:

beeld: Depositphotos

Tjarda Tazelaar, partner Corporate/M&A bij VANEPS: “Niet eerder hebben we als kantoor zulke mooie resultaten behaald in de lijstjes van Chambers. Natuurlijk zijn we heel tevreden met de rankings en trots op ons geweldige team. Het is altijd leuk om internationale erkenning te krijgen voor het werk dat we hier doen. Nederlanders kennen de eilanden waar wij opereren – onder andere Curaçao, Aruba, Bonaire en St. Maarten – vaak alleen maar van vakantie. Ik merk dat men vaak geen goed beeld heeft van wat zich verder op de eilanden afspeelt. Mensen gaan er soms van uit dat de juridische praktijk op de eilanden inhoudelijk weinig uitdagend zal zijn, maar het tegendeel is waar. De M&A-transacties waar we hier bijvoorbeeld aan werken, voor met name Europese en Amerikaanse cliënten, zijn goed vergelijkbaar met de Zuidas-praktijk waarin ik voorheen werkzaam was – ook wat betreft deal size. Een verschil met de Nederlandse praktijk is wel dat het transactieproces hier vaak wat minder goed voorspelbaar is. Maar dat maakt het werk tegelijkertijd ook weer interessant en uitdagend.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven