VANEPS ‘Top Tier 2023 Leading firm’ in The Legal 500

VANEPS heeft zijn positie als 'Top Tier 2023 Leading firm' in The Legal 500, Caribbean Guide 2023 weten te behouden. Met deze benoeming is VANEPS opnieuw het enige advocatenkantoor in de ‘Dutch Caribbean’ op deze toppositie.

Delen:

The Legal 500, Caribbean Guide 2023 is een uitgebreide gids, dat jaarlijks wordt uitgebracht waarin wereldwijd advocatenkantoren en advocaten op onafhankelijke wijze worden onderzocht en beoordeelt. “VANEPS is een advocatenkantoor dat groeit, verjongt en inspeelt op recente ontwikkelingen”, zegt het kantoor. Zij adviseren en procederen namens lokale en internationale cliënten om de belangrijkste deals en procedures tot een goed einde te brengen. “Dit wordt bevestigd door feedback van onze referenten die aangeven dat VANEPS zorgt dat de beschikbare expertise te allen tijde aanwezig is op ieder eiland. Hierdoor is er gezamenlijk een grote, diverse en brede capaciteit aan kennis en ervaring aanwezig. Ondanks de afstand tussen de eilanden en de grote omvang van het kantoor blijft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan bij VANEPS”.

The Legal 500 – The Clients Guide to Law FirmsIn maart 2022 is de naam van het kantoor gewijzigd in VANEPS als onderdeel van een rebranding. Het merk VANEPS staat symbool voor een kantoor dat gedragen wordt door het talent dat zich ontwikkelt, groeit en de continuïteit van het kantoor waarborgt. “VANEPS is trots dat ook in deze editie van The Legal 500 partners Focco Lunsingh Scheurleer (Banking & Finance) en Frank Kunneman (Governance) zijn hernoemd tot ‘Leading Individuals’, voor bewezen expertise in verschillende toonaangevende zaken. Partners Roderik van Hees (Litigation) en Tjarda Tazelaar (Mergers & Acquisitions) zijn beiden – net als in 2022 – benoemd tot ‘Next Generation Partners’. Beide advocaten bewegen zich, vanuit het Nederlands Caribisch gebied, steeds sterker op een internationaal speelveld. Zij zijn de afgelopen jaren betrokken geweest in verschillende ‘high profile’ procedures respectievelijk transacties.”

Inge van Hees-Wolswijk (Banking & Finance) krijgt dit jaar wederom de eervolle vermelding ‘Rising Star’. “Deze bijzondere waardering betekent dat Inge zich met glans blijft onderscheiden van haar generatiegenoten en dat zij wordt erkend door haar cliënten en vakgenoten voor haar deskundigheid en vaardigheden.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven