Verder specialiseren met de nieuwe leergang Vermogen bij scheiding

Delen:

VUEén nieuwe leergang en vijf succesvolle bestaande leergangen zoals u van ons gewend bent. Het nieuwe leergangenseizoen biedt u volop keuze om de diepte in te gaan op verschillende rechtsgebieden. De nieuwe leergang Vermogen bij scheiding start op 3 november en geeft een familierechtadvocaat en mediator verdiepende kennis en vaardigheden voor een succesvolle advies- en procespraktijk. Bekijk hier het overzicht met leergangen en schrijf u alvast in. 

Nieuwe leergang Vermogen bij scheiding

Op 3 november start de nieuwe leergang Vermogen bij scheiding onder leiding van:

  • mr. Bart Breederveld, advocaat gespecialiseerd in het huwelijksvermogensrecht, docent goederen- , insolventie- en familievermogensrecht aan de Vrije Universiteit;
  • prof. mr. Wendy Schrama, bijzonder hoogleraar personen-, familie- en jeugdrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en universitair hoofddocent aan de VU.

Voor wie is de leergang?

Advocaten, notarissen en mediators die werkzaam zijn op het terrein van het scheidingsrecht voor zowel gehuwden als ongehuwden en die inzicht willen hebben in en gebruik willen maken van het complete vermogensrechtelijke instrumentarium bij scheiding.

Meer informatie en inschrijven

Leergangen najaar 2015

Dit voorjaar start nog de leergang Samenwerkingsverbanden tussen decentrale overheden (start 11 mei) Er zijn nog plekken vrij! U kunt op de site van de desbetreffende leergang een brochure downloaden en u inschrijven.

Chris Jansen

Prof. mr. Chris Jansen (coördinator leergang Aanbestedingsrecht voor inkopers en leergang Aanbestedingsrecht voor juristen)  

Erik Lutjens

Prof. dr. Erik Lutjens (coördinator leergang Pensioenrecht en leergang Fiscaal Pensioenrecht)

Kijk ook eens bij onze PAO cursussen op www.vula.nl.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven