Partnerbijdrage van

Vernieuwde Senior Legal Counsel Academy in november van start

De Senior Legal Counsel Academy (SLCA) gaat op 26 en 27 november 2020 weer van start. Na vijf succesvolle edities is de opleiding nu vernieuwd, met onder meer focus op persoonlijk leiderschap en effectiviteit.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Vernieuwde Senior Legal Counsel Academy in november van start

De SLCA is speciaal ontwikkeld voor ervaren bedrijfsjuristen die willen doorgroeien naar een strategische positie binnen de organisatie. Deelnemers werken onder leiding van ervaren general counsel en trainers aan hun persoonlijk vermogen om zich als een volwaardig gesprekspartner van bestuur en hoger management te positioneren.

In de nieuwe opzet ligt de focus op persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Deelnemers leren daarnaast nog beter hoe ze het geleerde kunnen toepassen in hun eigen praktijk. Verder zijn er meer interactieve werkvormen en is er een extra individueel coachingsgesprek. Nieuw zijn ook de kennisclips waarin CEO’s en hun general counsel vertellen over één van de onderwerpen uit het opleidingsprogramma. Deelnemers ronden de opleiding af met regietheater, waarin praktijksituaties worden nagespeeld. De deelnemers sturen de acteurs aan en bepalen zo het verloop van de scènes.

Voor de komende editie zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ga voor meer informatie en inschrijven naar seniorlegalcounselacademy.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / tel. 024 – 361 24 09).

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top