Vernieuwde Senior Legal Counsel Academy in november van start

De Senior Legal Counsel Academy (SLCA) gaat op 26 en 27 november 2020 weer van start. Na vijf succesvolle edities is de opleiding nu vernieuwd, met onder meer focus op persoonlijk leiderschap en effectiviteit.

Delen:

slca

De SLCA is speciaal ontwikkeld voor ervaren bedrijfsjuristen die willen doorgroeien naar een strategische positie binnen de organisatie. Deelnemers werken onder leiding van ervaren general counsel en trainers aan hun persoonlijk vermogen om zich als een volwaardig gesprekspartner van bestuur en hoger management te positioneren.

In de nieuwe opzet ligt de focus op persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Deelnemers leren daarnaast nog beter hoe ze het geleerde kunnen toepassen in hun eigen praktijk. Verder zijn er meer interactieve werkvormen en is er een extra individueel coachingsgesprek. Nieuw zijn ook de kennisclips waarin CEO’s en hun general counsel vertellen over één van de onderwerpen uit het opleidingsprogramma. Deelnemers ronden de opleiding af met regietheater, waarin praktijksituaties worden nagespeeld. De deelnemers sturen de acteurs aan en bepalen zo het verloop van de scènes.

Voor de komende editie zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ga voor meer informatie en inschrijven naar seniorlegalcounselacademy.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Franca Brugman, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / tel. 024 – 361 24 09).

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven