Vijf diploma’s in vier jaar tijd

Tasien Joeman heeft in vier jaar tijd maar liefst vijf diploma’s behaald. Twee daarvan behaalde hij aan Erasmus School of Law.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“De Dubbelstudie Economie en Recht wordt normaliter in zes jaar afgerond. Tasien kreeg het voor elkaar om de Dubbelstudie in vier jaar tijd af te ronden en behaalde zo ruim 140 studiepunten per collegejaar”, vertelt de Rotterdamse rechtenfaculteit. De Erasmus School of Law is enorm trots op de prestaties van Tasien. Reden om hem te interviewen. Wat heeft hem doen besluiten de Dubbelstudie Economie en Recht te gaan volgen? Vond hij het leuk om zo druk met zijn studie bezig te zijn? Waarom koos hij voor vier bachelors, en waarom wilde hij het in vier jaar doen? Wat vindt zijn omgeving er eigenlijk van? En wat zijn zijn ambities voor de toekomst?

Lees het interview.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top