Vind snel uw weg in het juridische jargon met het Groot Juridisch Woordenboek.

Delen:

Het Groot Juridisch Woordenboek Online is een uitgebreid en modern vakwoorden boek. Dankzij een intelligente zoekmachine vindt u gemakkelijk de gezochte term. De website biedt de mogelijkheid om zowel Nederlandse als Engelse juridische termen te gebruiken als zoekopdracht. Bovendien is het ook mogelijk om op het betreffende wetsartikel of ECLI te zoeken. Werken met het Groot Juridisch Woordenboek Online bespaart u veel tijd en biedt betrouwbare informatie en vertalingen.

In het Groot Juridisch Woordenboek vindt u:

  • Ruim tienduizend beschrijvende definities van juridische termen
  • Voor meer dan negentig verschillende rechtsgebieden
  • Verwijzingen naar relevante wetsartikelen
  • Meer dan 800 uitspraken
  • Engelse vertalingen

Het Groot Juridisch Woordenboek is een onmisbare kennisbron voor uw rechtspraktijk. Essentieel voor een beter begrip van het recht met extra achtergrondinformatie bij de term die u zoekt en dat voor maar €150,-.

Bestel direct online

Wees compleet

Het Groot Juridisch Woordenboek is ook verkrijgbaar als boek. Met ruim 10.000 beschrijvende definities – van aandelenlease-affaire tot ziekenhuisconstructie – uit meer dan negentig verschillende rechtsgebieden. De verwijzingen naar relevante wetsartikelen en meer dan 800 uitspraken, alsmede een Engelstalige vertaling van de meeste opgenomen termen, bieden extra achtergrondinformatie bij de term die u zoekt en helpen u daarmee bij uw werk.

Ps. Met het oog op de naderende feestdagen ook een prima cadeau voor onder de boom.

Bestel het boek

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven