Volg het Women Leadership Programme bij OSR juridische opleidingen.

Breng jouw carrièredoelen weer een stap dichterbij en schrijf je nu in voor ons vernieuwde WLP! Zelfs een langlopend succesvol programma kan altijd nog beter! Dat geldt ook voor het unieke en hooggewaardeerde Women Leadership Programme (WLP) van OSR. Het WLP is een uniek leiderschapsprogramma voor talentvolle vrouwen in de advocatuur. We starten dit 2024-programma met een aantal veranderingen. We vertellen je graag meer over twee nieuwe modules én over onze inspirerende trainers.

Delen:

MAAK KENNIS MET TWEE NIEUWE MODULES

 

Module personal branding
Een van de populairste onderdelen uit de WLP-module ‘Businessstrategie en marketing’ was personal branding. Vandaar dat we dit onderdeel verder uitwerkten en uitgebouwd hebben tot een module van één dag. Het doel van deze nieuwe module is het ontwikkelen van al die vaardigheden die je nodig hebt voor de commerciële kant van de advocatuur. Krijg inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en zakelijke profilering. Werk aan meer zelfkennis en zelfvertrouwen, zodat je succesvol kunt bouwen aan jouw relaties met cliënten en collega’s. En wel op zo’n manier dat deze past bij jouw persoonlijkheid.

Module persoonlijk leiderschap

In deze module kan je het geleerde over personal branding verder uitbouwen. Het startpunt is een 360 graden-feedback over verschillende rollen: cliënten, juniors, peers en partners. Daarna ga je een aantal vaardigheden intensief trainen: begin with the end in mind, cirkel van invloed, roos van Leary en situationeel leidinggeven aan junioren. Leer meer over jouw relatie met peers, partners en cliënten aan de hand van competentie versus vertrouwen, krachtenveldanalyse en het Johari-venster.

LEER ONZE BESTE TRAINERS KENNEN!
Een opleiding kan alleen succesvol zijn met ervaren en enthousiaste docenten en trainers. Iemand die bekend staat om haar hooggewaardeerde en inspirerende trainingen is Bernadette Deitmers. We zijn er trots op dat Bernadette al zo lang deel uitmaakt van het WLP. Of zoals een deelnemer het verwoordde:

Fijn mens, zeer praktisch gericht en heb meteen profijt van haar benadering. Ben na de intake al begonnen met de handvatten zoals door de docente aangereikt, op de 1e trainingsdag verdere doelen gesteld en dit zal nader aangevuld worden op de 2e trainingsdag in oktober. Aanpassingen die ik meteen heb doorgevoerd, heb ik meteen profijt van. Top!”

 

Een nieuw gezicht in het WLP van de OSR is Ingrid Walrecht. Ingrid is gespecialiseerd in training en coaching van advocaten. Zij richt zich volledig op empowerment en (vrouwelijk) leiderschap zonder kunstjes of trucjes. Haar doel: die noodzakelijke (psychologische) veiligheid en raakbaarheid creëren, waardoor jij werkelijk tevoorschijn durft te komen en excellente prestaties binnen handbereik komen.

“Het WLP heeft mijn verwachtingen zonder meer overtroffen; ik heb enorm veel geleerd. De docenten waren van topniveau, de openheid van alle deelnemers was uniek en de gehele organisatie was buitengewoon goed. Ik zou deze opleiding van harte aan iedereen aanbevelen!” ~ Deelnemer WLP

 

MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVEN

Het Women Leadership Programme trapt OSR juridische opleidingen dit jaar af op 6 en 7 juni.

Ben je benieuwd naar een uitgebreide beschrijving van de programma’s of alle data van de bijeenkomsten? Download de brochure van OSR juridische opleiding, of kijk op de website.

Brochure link: Brochure Women Leadership Programme | OSR

Site link: Brochure Women Leadership Programme | OSR

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven