Voorbij de traditionele aktetas

Het is een clichébeeld dat je als werknemer op een advocatenbureau in mantelpak en met een aktetas iedere morgen het kantoor binnenstapt. Dat je stijlvol gekleed gaat, staat buiten kijf, maar dat is vooral een persoonlijke voorkeur. Nu de tas nog.

Delen:

Voorbij de traditionele aktetas

Die aktetas is een ander aspect van het kantoorleven. Nu zijn er aktetassen en aktetassen. De huidige exemplaren zijn vooral in vintage stijl ontworpen en hebben een uitstraling die er wezen mag. Mits ze van een mooie kwaliteit leer zijn gemaakt, zijn dit prachtige tassen die de tand des tijds kunnen weerstaan. Ze worden eigenlijk alleen maar mooier naarmate je ze langer draagt.

Goede handtas dames is tas met uitstraling

Naast een tas waarin je onder andere dossiers met je meedraagt, is er de handtas dames. Welke kies je? In alle gevallen kies je niet alleen voor kleur, maar ook voor vormgeving en functionaliteit. Kwaliteitsmerken ontwerpen tassen die beide op een zodanige manier samenbrengen dat er sprake is van een tas met uitstraling.

Of dat nu een groot formaat handtas is of een kleiner. De grote zijn een trend momenteel. Zelfs ‘huge XXL’- tassen die, als je ze in de hand zou dragen, over de grond zouden slepen. Je vult zo’n tas nooit helemaal, maar zodanig dat je deze gemakkelijk over je schouder kunt dragen met je arm stevig om de tas heen geklemd. Heel erg fashionable.

Thatcher droeg niet alleen een handtas, ze gebruikte hem ook

We kunnen ons voorstellen dat daar je voorkeur voor naar kantoor niet naar uitgaat, maar welke dan wel? In ieder geval een handtas die past bij jouw outfit en karakter. De Britse Margareth Thatcher, ooit premier van Engeland, noemde haar handtas haar geheime wapen. In spotprenten werd ze regelmatig afgebeeld terwijl ze met een handtas een van haar politieke opponenten een mep verkocht. Dit attribuut staat symbool voor de manier waarop ze soms met haar tegenstanders en ondergeschikten om kon gaan. Thatcher kon behoorlijk grof zijn en zeggen waar het op stond. Ze nam geen blad voor de mond. Dit fenomeen kwam al snel als handbagging bekend te staan. Zelf zei ze daarover in een interview: “Of course, I am obstinate in defending our liberties and our law. That is why I carry a big handbag.” Het is maar dat je het weet.

Sportief en veilig is de anti diefstal rugzak

Ga je liever sportief naar kantoor dan is de anti diefstal rugzak een mooie keuze. Niet alleen sportief, maar ook nog eens heel veilig als je dossiers en laptop met je meedraagt en daar geen zorgen over wilt hebben. Niemand krijgt deze tas zomaar geopend. Er zitten verborgen ritsen in en de tas is van snijvast materiaal gemaakt. De rugzak ziet er prachtig uit. Ze zijn er in zwart en grijstinten, alsook in heldere kleuren als blauw en rood. Hier kun je prima mee voor de dag komen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven