Vrouwelijk team sluit zich aan bij Greenberg Traurig

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De Amsterdamse vestiging van Greenberg Traurig LLP zet haar strategische groei voort met de toevoeging van Sabine Schoute, Lilian Welling-Steffens en Linda Thonen aan de Global Banking and Financial Services Group. “Allen ervaren vrouwelijke professionals”, aldus het kantoor.

Schoute treedt toe als shareholder, Welling-Steffens als of counsel en Thonen als local partner. Recentelijk heeft het kantoor de Nederlandse advocaten op het gebied van M&A en Private Equity Bas Vletter en Herald Jongen toegevoegd aan haar Global Corporate Practice, alsmede Thomas Timmermans aan haar Labor & Employment Practice.

“Het feit dat Sabine, Lilian en Linda zich bij ons aansluiten, illustreert nog eens onze strategie om onze vestiging te laten groeien in belangrijke praktijkgebieden van het kantoor, namelijk de Corporate en de Banking & Finance-praktijken. Met deze volledig uit vrouwen bestaande nieuwe aanwinst onderscheidt Greenberg Traurig Amsterdam zich niet alleen van andere kantoren; het is tevens toonaangevend in een sector die grotendeels door mannen gedomineerd wordt. Het onderschrijft de waarde die Greenberg Traurig hecht aan diversiteit”, aldus Thomas van der Vliet en Cees van Oevelen, co-managing shareholders van de Amsterdamse vestiging, in een gezamenlijke verklaring.

“Zij vormen een belangrijke toevoeging aan het kantoor en aan ons Global Finance-team dat bekendstaat om haar uitgebreide ervaring in de advisering van lokale en internationale banken, financieringsmaatschappijen, hedgefondsen, private-equitysponsors, en zakelijke kredietnemers. We doen dit om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften van onze cliënten, met sterke en ervaren teams die echt waarde kunnen toevoegen.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top