Wat is het geheim achter succesvolle organisaties?

Delen:

Als voor iemand geldt dat kennis macht is, is het wel voor u als advocaat. Wilt u dat u en uw collega-advocaten goed geïnformeerd en als eerste op de hoogte zijn van wat er bij uw cliënten speelt? Tijd besparen op feitenonderzoek? En profiteren van financieel-economische kennis op topniveau? Kies dan voor FD for Business, hét geheim achter elk succesvol advocatenkantoor.

Iedereen toegang tot het kennisnetwerk van het FD met FD for Business.

Alles draait tegenwoordig om de juiste informatie. Hoe pakken wijzigingen in wet- en regelgeving in de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven uit? Hoe komen uw cliënten in het nieuws? Wat heeft u nodig om te blijven groeien? Welke organisaties komen in de problemen en waarom? Welke kansen en bedreigingen spelen er bij uw cliënten?

Met het FD krijgt u toegang tot kennis over de markt waarin u opereert en inside informatie over de nieuwste ontwikkelingen. Journalisten zijn dag in, dag uit actief op zoek naar nieuws in uw markt, sector en vakgebied. Zij beschikken over het netwerk, de kennis en de ambitie om de onderste steen boven te halen.

Maar hoe zorgt u ervoor dat deze informatie ook bij u en uw collega’s terecht komt? Snel, efficiënt en toegesneden op ieders informatiebehoefte?

Met FD for Business kan iedereen dagelijks het FD lezen: op papier, via de website of via één van de apps. En blijft de hele organisatie 24/7 op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

FD for Business

  • volledige toegang tot het FD
  • dagelijks het FD op de werkplek
  • volledige toegang op alle devices
  • een replica van de printeditie online
  • persoonlijk accountmanagement
  • professionele ondersteuning
  • vanaf 15 personen

Interesse in FD for Business? Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven