Wat zijn de gevolgen van de recente wetgeving van de Flex BV en Bestuur en Toezicht

Delen:

VUEen gestage en brede stroom wetgeving en jurisprudentie maakt het voor de professional binnen het ondernemingsrecht  steeds moeilijker om door de bomen het bos te zien. Heeft u behoefte aan een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het brede terrein van het vennootschaps- en ondernemingsrecht met ruime aandacht voor de actualiteit, de belangrijkste jurisprudentie en nieuwe wet- en regelgeving? Schrijf u dan snel in voor de cursus Actualiteiten in het ondernemingsrecht.

Prof. mr. Jan Bernd Huizink en prof. mr. Wino van Veen bespreken in de PAO cursus Actualiteiten ondernemingsrecht (dinsdag 24 november van 12.30-17.30 uur) de veelzijdige onderwerpen van het ondernemingsrecht op zodanige wijze dat hun onderlinge samenhang en dwarsverbanden duidelijk worden. De cursus geeft een goed beeld van de huidige stand van zaken en waar het in de nabije toekomst naar toe zal gaan.
Direct inschrijven

Alle cursussen van de VU Law Academy gaan dit najaar met zekerheid door, u bent verzekerd van het behalen van uw juridische opleidingspunten.

Bent u ook benieuwd naar ons PAO cursusprogramma in de laatste weken van november en de maand december?

November

December

Actie:

En neem uw collega mee: hij/zij ontvangt € 45,- korting op alle PAO en VSO cursussen.

Ook organiseren we dit najaar voor het laatst nog een aantal VSO/PO cursussen “oude stijl”:

Schrijf u snel in op www.vula.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven