‘We zijn zeker niet meer dezelfde mensen’

Yabsera Seneshaw, Han Taychayev, Loretta Kohlmoos-Santos en Masumi Dave - vier masterstudenten van Erasmus School of Law - reisden in maart af naar Wenen voor ‘s werelds grootste pleitwedstrijd: de 30e editie van de Vis Moot-competitie.

Delen:

beeld: Depositphotos

Spoiler alert: het team won geen trofee, maar ze er was wel winst voor het Vis Moot Erasmus School of Law-team van 2023. In een interview op de website van de Rotterdamse universiteit blikken de studenten en hun coaches trots terug op de weg die ze hebben afgelegd. Ze noemen het ‘een reis vol met ervaringen en emoties’. ”We hebben allemaal het gevoel dat we een lange weg hebben afgelegd sinds het begin van dit alles en we zijn zeker niet meer dezelfde mensen. Deze ervaring heeft ons gevormd tot betere toekomstige advocaten door ons ontelbaar veel dingen te leren”, concludeert Loretta. Masumi voegt daar trots aan toe: “Ik durf te stellen dat we allemaal betere mensen, betere pleiters en betere advocaten zijn geworden.”

Lees hier het interview.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven