Wederom plekje voor UvA in Times Higher Education Rankings

De UvA laat op haar site weten dat ze op de 65ste plaats staat in de Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021-2022. Hiermee staat de universiteit één plaats hoger vergeleken met het jaar ervoor.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Zoals ieder jaar zijn de Nederlandse universiteiten sterk vertegenwoordigd in de top 100 van de THE World University Rankings”, vertelt de website van de universiteit, “in totaal hebben zeven Nederlandse universiteiten een plek in de top 100. Net als vorig jaar is de UvA de op een na hoogste genoteerde Nederlandse universiteit in de ranking. Wageningen University & Research heeft de hoogste notering en staat 53ste. De top 3 van de wereld bestaat respectievelijk uit University of Oxford, California Institute of Technology en Harvard University.” Lees verder…

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top