Wederom plekje voor UvA in Times Higher Education Rankings

De UvA laat op haar site weten dat ze op de 65ste plaats staat in de Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021-2022. Hiermee staat de universiteit één plaats hoger vergeleken met het jaar ervoor.

Delen:

“Zoals ieder jaar zijn de Nederlandse universiteiten sterk vertegenwoordigd in de top 100 van de THE World University Rankings”, vertelt de website van de universiteit, “in totaal hebben zeven Nederlandse universiteiten een plek in de top 100. Net als vorig jaar is de UvA de op een na hoogste genoteerde Nederlandse universiteit in de ranking. Wageningen University & Research heeft de hoogste notering en staat 53ste. De top 3 van de wereld bestaat respectievelijk uit University of Oxford, California Institute of Technology en Harvard University.” Lees verder…

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven