Weer studeren? Wij helpen u die stap te maken!

Delen:

OUSteeds meer Nederlanders volgen een deeltijdopleiding. Bijvoorbeeld omdat zij hun werk beter willen doen, promotie willen maken of hun kansen op de arbeidsmarkt willen verbeteren. Maar de stap naar een nieuwe studie kan soms groot aanvoelen. De OU kan helpen om deze stap een stuk kleiner te maken.

Ambities

Het volgen van een studie neemt nogal wat tijd in beslag. Zeker wanneer u al een baan heeft, een gezin en een druk sociaal leven. De beslissing om (weer) te gaan studeren is dan niet zo gemakkelijk gemaakt. Een belangrijke drijfveer is ambitie. Om verder te groeien, kennis en competenties te ontwikkelen en carrièrekansen te vergroten. Maar hoe kunt u dit alles combineren?

Nieuwe mogelijkheden

Een universitaire deeltijdopleiding aan de OU biedt dan dé uitkomst. Door innovatief online onderwijs en leren groepsverband met ander studenten, wordt studeren naast een baan makkelijker en leuker. U studeert waar en wanneer u wilt, persoonlijk begeleid door uitstekende docenten en wetenschappers.

Open Universiteit

De OU biedt online onderwijs voor professionals met ambitie. De Open Universiteit is de enige aanbieder van universitair onderwijs voor mensen die studie moeten combineren met gezin, werk en vrije tijd. Het aanbod bestaat uit academische bachelor- en masteropleidingen en cursussen in deeltijd. Door de effectieve combinatie van een gestructureerd programma en persoonlijke begeleiding, rondt u een bachelor of master volgens planning af.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Download dan nu de studiegids 16/17

Studiegidsen 16/17>

OU.nl Academisch, persoonlijk, online

Advertisement

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven