WERK AAN JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING MET DE VAARDIGHEIDSTRAININGEN VAN OSR

Inhoudelijk ben jij als jurist helemaal op de hoogte. Maar hoe zit het met jouw niet inhoudelijke vaardigheden? Is er bijvoorbeeld ruimte voor verbetering van jouw presentatievaardigheden of gesprekstechnieken? Wil jij leren effectiever op te treden bij de bestuursrechter of mediationvaardigheden opdoen? OSR organiseert een groot aanbod aan interessante trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Delen:

Training gespreksleider intervisie

Hoe kom je snel tot de kern van een dilemma? Dat leer je tijdens deze training. Ontwikkel jouw vakbekwaamheid als leider van een intervisiegroep advocaten. Leer hoe je inzichtgevende vragen stelt en hoe je vervolgens constructief feedback geeft. De groep deelnemers aan deze training wordt bewust beperkt gehouden zodat je maximaal kunt profiteren van de begeleiding van trainers Marieke Westerhof en Ruby Boesjes. Deze training voldoet uiteraard aan de kwaliteitseisen van de NOvA.

De training gaat gegarandeerd van start en vindt plaats op 23 mei en 27 juni.

Meer informatie >

Training overtuigend pleiten en presenteren

Je moet als juridisch professional beschikken over de nodige overtuigingskracht. Het hebben van de juiste houding en het gebruiken van de juiste toon zijn hierbij cruciaal. Deze vaardigheden kun je optimaliseren door de persoonlijke tips en handvatten van onze trainers Ursa Katharina Müllen en Naomi Ketelaar toe te passen. Na afloop van deze hooggewaardeerde training zal je (nog) beter in staat zijn om de juiste argumenten met meer impact te brengen.

De training gaat gegarandeerd van start en vindt plaats op 24 mei.

Meer informatie >

Basistraining adviesvaardigheden

Hoe zet je jouw talenten in om krachtiger te adviseren in jouw zaken? Dat leer je in deze tweedaagse training. Na een individuele intake ga je gericht experimenteren met jouw persoonlijke vaardigheden. Oefen in een veilige setting met verschillende rollen, krijg inzicht in (belemmerende) overtuigingen en reflecteer op jouw eigen gedrag. Leer schakelen tussen verschillende niveaus en hoe je uiteindelijk kunt komen tot krachtiger adviezen die gemakkelijker geaccepteerd worden.

De training gaat gegarandeerd van start en vindt plaats op 31 mei en 5 juli.

Meer informatie >

Training advocaat en ondernemer

Welke stijl van netwerken past bij jou? En hoe kun je cliëntrelaties opbouwen, onderhouden en behouden? Tijdens deze training leer je hoe je zakelijke relaties aangaat en deze uitbouwt. In deze training draait het om jouw persoonlijke stijl. Wat motiveert jou? En welke belemmeringen ervaar jij in jouw interacties met cliënten? Vind de aanpak die het best werkt voor jou en ontwikkel zo jouw authentieke stijl om het vertrouwen van jouw cliënten te winnen.

De training vindt plaats op 12 juni.

Meer informatie >

Training effectief optreden ter zitting bij de bestuursrechter

Leer tijdens deze training in een realistische setting hoe je het maximale uit jouw communicatie met een rechter en de tegenpartij kunt halen. Tijdens deze unieke tweedaagse training ga je oefenen met een trainer én een rechter. Ontvang persoonlijke feedback en praktische adviezen die je direct kunt toepassen in jouw procedures. Na afloop zal de effectiviteit van jouw optreden tijdens zittingen aantoonbaar toegenomen zijn!

De training vindt plaats op 23 en 30 juni.

Meer informatie >

Basisopleiding legal mediator

Mediation is een wezenlijk onderdeel geworden van de juridische dienstverlening: het tot elkaar brengen van partijen en het toepassen van conflictoplossingsstrategieën die het beste zijn voor cliënten of voor het geschil. In de Basisopleiding legal mediator maak je kennis met Alternative Dispute Resolution (ADR), ‘hybride’ oplossingen en creatieve combinaties van interventies in het begeleiden van conflicten. Deze opleiding is speciaal voor advocaten ontwikkeld in samenwerking met het Centrum voor Conflicthantering (CvC).

De basisopleiding bestaat uit 20 bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 7 september.

Meer informatie >

Training omgaan met grensoverschrijdend en agressief gedrag

Heb jij in je praktijk te maken met veeleisende en grensoverschrijdende cliënten of klanten? Denk hierbij aan cliënten die té mondig zijn, die drammen, die intimideren of cliënten die het onaangenaam persoonlijk maken. En uiteraard ook aan cliënten met een kort lontje of die grensoverschrijdend of agressief gedrag vertonen. Tijdens deze training leer je hoe je om kunt of moet gaan met grensoverschrijdend en agressief gedrag.

De training vindt plaats op 8 en 22 september.

Meer informatie >

Volledig aanbod persoonlijke ontwikkeling

Uiteraard organiseert OSR juridische opleidingen nog veel meer trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de website van OSR voor het volledige aanbod!

Bekijk volledig aanbod >

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven