Women Leadership Programme bij OSR juridische opleidingen

Wil jij jouw (persoonlijk) leiderschap een stevige impuls geven? Of zit er een partnerschap aan te komen? Wat jouw nieuwe carrièrestap ook gaat worden, tijdens het Women Leadership Programme (WLP) van OSR komen alle belangrijke onderdelen van -vrouwelijk- leiderschap aan de orde. Een programma voor getalenteerde senior vrouwelijke advocaten. In juni van 2023 gaat het programma van start in Amsterdam.

Je bent al jaren advocaat en geeft steeds meer leiding aan je secretaresse, stagiair of junior medewerker. Deze rol vraagt om andere kwaliteiten dan de rol van juridisch expert. Leiding nemen over je eigen carrière is essentieel. Zowel voor kantoren als voor individuele advocaten is het van groot belang om proactief te handelen en niet af te wachten tot keuzes voor jou en je kantoor worden gemaakt. Tijdens het WLP ga je samen met een enthousiaste groep vrouwen, inspirerende trainers, docenten en gastsprekers op zoek naar wat de juiste keuzes zijn in jouw loopbaan.

Het programma

Het WLP bestaat uit zes modules die verdeeld worden over zeven dagen. De eerste module beslaat anderhalve dag en is inclusief overnachting. Op deze manier krijg je met de groep voldoende tijd om elkaar te leren kennen. Tijdens het programma gaan trainers samen met de groep in op de thema’s:

  1. Leiderschap en diversiteit
  2. Leiderschapsontwikkeling en empowerment
  3. Business strategie en marketing
  4. Doelen bereiken door samenwerken en onderhandelen
  5. Overtuigend presenteren en imago building
  6. Visionair leiderschap

Na de afsluitende module heb jij als deelnemer een goed beeld van jezelf, wat je wilt en wat je kunt en ben je klaar om de juiste keuzes in je loopbaan te maken en hier invulling aan te geven.

‘’Je leert vakgenoten kennen die in heel verschillende kantoren en werkvelden actief zijn. Het is heel leuk om op deze manier een kijkje in de keuken van andere kantoren te krijgen.’’
Carlijn van Rest, partner bij Scott+Scott (oud deelnemer WLP)

International Women Leadership Programme

Werk je bij een internationaal kantoor? Dan is het International Women Leadership Programme (IWLP) misschien interessant voor jou. Het programma komt overeen met het WLP, maar de groep bestaat uit senior vrouwelijke advocaten uit Europa. Het IWLP bestaat uit drie modules van twee dagen, welke allemaal in een andere Europese stad plaatsvinden. De start is in Amsterdam.

Meer informatie of inschrijven

Het Women Leadership Programme trapt OSR juridische opleidingen dit jaar af op 8 en 9 juni in Amsterdam. Het International Women Leadership Programme start op 7 en 8 september.

Ben je benieuwd naar een uitgebreide beschrijving van de programma’s of alle data van de bijeenkomsten? Download de brochure van OSR juridische opleiding, of kijk op de website.

Download brochure Women Leadership Programme >

Download brochure International Women Leadership Programme >

Women Leadership Programma >

International Women Leadership Programme >

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven