Verandering in de top van Dirkzwager: zeven nieuwe partners en nieuw bestuur

Delen:

Het nieuwe DB van Dirkzwager

Volop veranderingen bij Dirkzwager legal & tax. Vanaf 1 januari 2019 start Cécile Schobben als professioneel bestuurder bij het advocatenkantoor. Ook treden zeven nieuwe partners toe tot de maatschap. De uitbreiding van het bestuur en de benoeming van de partners hebben te maken met de sterke groei die Dirkzwager doormaakt.

Schobben volgt Marcel Hielkema op en vormt samen met Tom Vandeginste, Claudia van der Most en Selma van Ramele het dagelijks bestuur. Van Ramele is advocaat ondernemingsrecht en partner bij Dirkzwager.

Ontwikkelen van talent

Cécile Schobben was de afgelopen jaren managing director bij advocatenkantoor Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Daarvoor bekleedde zij uiteenlopende functies bij Wolters Kluwer en ABN AMRO. Zij zal zich onder andere gaan richten op de verdere positionering van Dirkzwager in de nationale en internationale juridische en fiscale dienstverlening. Dirkzwager zal zich ook focussen op het aantrekken en verder ontwikkelen van talent.

Partners

Begin januari treden er zeven nieuwe partners uit eigen gelederen toe. Het gaat om Henrieke Kragt, Joost Becker, Frédérique Hoppers-Rademaker, Jasper Molenaar, Anouk Bisseling, Daan Baas en Chantal van den Borne-Verheijen. In september is de organisatie al uitgebreid met de drie belastingadviseurs Gerton Rademaker, Cuno Wittrock en Robert de Vries van Loyens & Loeff uit Oosterbeek .

Bij Dirkzwager werken ongeveer 306 mensen van wie circa 135 advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs en 40 juridische ondersteuners.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven