330.000 hbo- en wo-studenten over hun opleiding en onderwijsinstelling

Ondanks het coronajaar, met veel online onderwijs, geeft toch bijna driekwart van de studenten aan tevreden te zijn over het onderwijs. Dit blijkt uit de Nationale Studenten Enquête 2021.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Elk jaar vraagt Studiekeuze123.nl aan studenten wat ze van hun opleiding en opleidingsinstelling vinden. De organisatie licht toe: “De studentenoordelen ondersteunen studiekiezers die bezig zijn met het maken van hun studiekeuze. En zeg nou zelf: wie beter dan de huidige studenten kunnen hun eigen opleiding beoordelen?”

Ruim 330.000 hbo- en wo-studenten gaven hun mening over de opleiding en onderwijsinstelling waar ze studeren. Ben je benieuwd naar hoe jouw (toekomstige) opleiding op Studiekeuze123.nl scoort? Kijk hier. 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top