7 voordelen van WhatsApp in je werving gebruiken

Bellen vinden kandidaten tegenwoordig al snel een struikelblok. WhatsApp kan dan een oplossing zijn. Maar wat zijn precies de voordelen van WhatsApp in je werving en selectie? Een nieuw whitepaper vertelt er meer over.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

WhatsApp valt niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar in het gemiddelde recruitmentproces zie je het nog veel minder terug. Terwijl veel kandidaten niets liever willen dan via WhatsApp communiceren. Hoe geef je Whatsapp in je werving de ruimte? Hoe maak je dat voor de kandidaat én voor jezelf makkelijk? Bijvoorbeeld door een virtuele assistent via WhatsApp in te zetten.

Veel kandidaten willen tegenwoordig niets liever dan via WhatsApp communiceren.

Een nieuw whitepaper van Joboti en OTYS laat zien wat dat kan schelen. Zo kun je met zo’n virtuele WhatsApp-assistent niet alleen sneller afspraken inplannen met je kandidaten, maar bijvoorbeeld ook een voorselectie maken. Ook ben je via zo’n assistent 24/7 bereikbaar voor jouw kandidaten. Zo kun jij alles automatiseren, waardoor jij alleen het laatste stukje nog hoeft te doen met de kandidaat, namelijk: een sollicitatiegesprek inplannen en de kandidaat aannemen! Wat zijn zoal nog meer voordelen van WhatsApp in je werving en selectie? We sommen er 7 op:

Lees verder

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top