Ali El Hri (Greenberg Traurig) over kickboksen

Overstapper van de week is Ali El Hri. El Hri is sinds 1 oktober als associate verbonden aan het Real Estate team van Greenberg Traurig. Hij stapt over van Allen & Overy.

Delen:

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt?
Veel dank! Greenberg Traurig maakt een enorm sterke groei mee. Met onder andere de komst van David van Dijk en zijn team heeft het Real Estate team van Greenberg Traurig een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Deze ontwikkeling brengt, voor mij als vastgoedadvocaat, een uitdaging met zich mee om te werken aan een breed scala interessante en internationale projecten met een zeer sterk team. Ik kon niet anders dan deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.

Wat maakt de advocatuur zo leuk?
De diverse, omvangrijke en uitdagende projecten waar je vaak aan werkt. Dit maakt het werk erg leerzaam en dynamisch. Daarnaast heb je als advocaat een positie waarmee maatschappelijke betrokkenheid goed is te verenigen. De mogelijkheid om maatschappelijk betrokken te zijn is voor mij erg belangrijk.

Waar staat u over vijf jaar?
Over vijf jaar verwacht ik een belangrijke bijdrage te hebben geleverd aan de huidige groei en ontwikkeling van Greenberg Traurig. Diversiteit en inclusie vind ik erg belangrijke thema’s. Ik hoop dat ik in dat verband zo veel mogelijk eerste-generatie-studenten kan helpen bij het zetten van de stap naar de advocatuur.

Welk beroep zou u uitgeoefend hebben als u niet de advocatuur ingegaan zou zijn?
Interessante vraag. Ik denk dat ik dan iets heel anders had gedaan. In mijn tienerjaren heb ik veel gekickbokst. Daar ben ik mee gestopt op het moment dat ik met mijn rechtenstudie begon. Bij het boksen leer je dat een goede voorbereiding key is. Als je onvoorbereid de boksring instapt, zal je op een pijnlijke wijze meemaken dat je de andere kant niet moet onderschatten. Op deze manier lijken kickboksen en advocatuur enigszins op elkaar.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven