Allen & Overy vaart met eigen boot mee met Canal Parade 2022

Allen & Overy voer op zaterdag 6 augustus met een eigen boot mee met de Canal Parade tijdens Pride Amsterdam. Hiermee wilde het kantoor zichtbaar maken dat het de LGBTQIA+ gemeenschap steunt en in de spotlights zet. Dit was de eerste keer dat Allen & Overy meevoer. Er waren zo’n honderd collega’s op de boot.

Delen:

Hendrik Jan Biemond, DE&I partner Europe van Allen & Overy is trots op de bijdrage die het kantoor dit jaar levert aan Pride Amsterdam door mee te varen met de Canal Parade. “Allen & Overy is trots op onze mensen uit de LGBTQIA+ gemeenschap: die boodschap willen we uitdragen tijdens de Canal Parade. We zijn allemaal op ons best wanneer we onszelf kunnen zijn en als wat ons anders maakt, wordt omarmd. Op ons kantoor geven we daar structureel aandacht aan omdat we ons beseffen dat we niet vooruitkomen als we allemaal hetzelfde zijn. Juist waarin we van elkaar verschillen, heeft zoveel waarde.”

“Het thema diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit (DE&I) in de volle breedte is wereldwijd al vele jaren een strategische prioriteit bij Allen & Overy. De gedachte dat eenieder zich thuis moet voelen binnen ons kantoor, ongeacht gender of afkomst, vormt het hart van onze identiteit. LGBTQIA+ inclusiviteit is hier een onlosmakelijk onderdeel van. Al ons beleid geldt dan ook voor iedereen die bij ons werkt, ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit of gender expressie. In een aantal wordt LGBTQIA+-inclusiviteit specifiek benoemd, zoals in onze Gedragscode. LGBTQIA+ inclusiviteit wordt wereldwijd gesteund en uitgedragen door onze LGBTQIA+- community en bondgenoten in het wereldwijde DE&I-netwerk binnen Allen & Overy. Dit gebeurt onder de vlag A&Out, welk logo ook op de Allen & Overy-boot staat.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven