Allereerste digitale diploma-uitreiking Staats- en bestuursrecht UvA

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op 1 juli 2020 vond de allereerste digitale diploma-uitreiking voor masterstudenten Staats- en bestuursrecht van de Universiteit van Amsterdam – Faculteit der Rechtsgeleerdheid plaats. Lisa van Dalen, Lydia Bechger, Wanda Adinda Lam en Ryanne Bakker hebben hun masterdiploma Staats- en bestuursrecht behaald.

Na een openingswoord door hoogleraar bestuursrecht Jacobine van den Brink, werden vier studenten toegesproken en gefeliciteerd door hun scriptiebegeleider. De diploma-uitreiking werd afgesloten met een digitale toast en een digitale groepsfoto. Familie en vrienden van de studenten konden ook digitaal meekijken.

Bekijk de foto’s op LinkedIn.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top