Baker McKenzie boekt wereldwijde recordomzet van 3,3 miljard dollar

Baker McKenzie heeft het afgelopen fiscale jaar (juli 2021 tot en met juni 2022) afgesloten met een omzetrecord van 3,3 miljard dollar. De wereldwijde inkomsten stegen met 5,5 procent en de omzet in EMEA is met 3,4 procent toegenomen. De wereldwijde netto omzet bedraagt 1,24 miljard dollar en blijft daarmee op het niveau van het recordjaar 2021.

Delen:

Baker McKenzie heeft de omzetgroei vooral te danken aan de praktijkgroepen Private Equity en M&A die zijn gestegen met respectievelijk 25,7 procent en 9,2 procent, zo vertelt het kantoor. Ook maakte vastgoed een groei door, want veel bedrijven zijn op zoek naar minder, maar kwalitatief betere bedrijfspanden. Corinne Schot, Managing Partner van Baker McKenzie, over de financiële resultaten: “Met de combinatie van het wereldwijde bereik, de breedte en diepte van onze diensten en producten en onze lokale aanwezigheid helpen wij onze cliënten om risico’s te beperken en kansen te benutten. We zijn hier ook in het afgelopen jaar weer in geslaagd, ondanks de toenemende economische tegenwind en stijgende kosten. Wij zullen ook dit jaar blijven investeren in onze mensen, een prettige en uitdagende werkomgeving en technologie.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven