BOUF Legal

Adviseurs zorg en publieke belangen

Wie zijn wij?

BOUF Legal, opgericht in 2014, is een adviesbureau  exclusief werkzaam voor branche- en beroepsverenigingen in de zorg, (grote) zorgorganisaties en organisaties in het publieke domein.

Organiseren van invloed

BOUF Legal is enig in haar soort. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het organiseren van invloed op grond van drie specifieke diensten die afzonderlijk en gezamenlijk kunnen worden ingezet:

  • Juridisch advies
  • Lobby en public affairs
  • Advisering waardegedreven governance (bestuur en interne toezicht)

Hoe werken wij?

In ons team werken juristen, politicologen en bestuurskundigen samen aan één vraagstuk, omdat een probleem vaak uit juridische, lobbymatige én bestuurlijke elementen bestaat.

Naast hun eigen inhoudelijke expertise zijn onze mensen bekwaam in belangen-denken, dialoogtechniek, crisisbegeleiding, alliantievorming, diplomatie en onderhandeling.

Wat doen de juristen bij BOUF Legal?

Kort gezegd: Van Wet Big tot AVG tot Wgbo tot IE/IT tot Boek 2 BW en alles wat daartussen zit.

Het juridisch landschap van de zorg is groot en complex, dat betekent dat naast het gezondheidsrecht ook aanpalende rechtsgebieden aan de orde komen. De werkzaamheden zijn daardoor divers en uiteenlopend. Op het ene moment stel je een samenwerkingsovereenkomst op, op een ander moment begeleid je bijvoorbeeld een wetgevingstraject voor een van onze opdrachtgevers of stel je een visie op toezicht op.

“Van juridisch expert tot lobbyende jurist, dat is wat het inhoudt om als jurist bij BOUF Legal werkzaam te zijn.” Loubna Boufrach, oprichter en partner | politiek en bestuur

BOUF Legal als jouw werkgever

Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden is er ruimte voor opleidingen en nascholingen. BOUF Legal is een fris en eigenzinnig bedrijf én technologisch innovatief. De werkprocessen zijn op orde met gebruikmaking van Legal Intelligence en Polpo politieke monitor (kunstmatige intelligentie).

Ons kantoor bevindt zich in monumentaal pand in het hartje van Zeist waar een huiselijke sfeer hangt. Vitaliteit wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Er bestaat mogelijkheid om op kantoor te sporten, douchen en te koken.

Nieuwsgierig?

Wij ontmoeten graag gelijkgezinden. Juristen die met een overstijgende blik naar vraagstukken kunnen kijken en oog hebben voor de vraag achter de vraag. Heb je al werkervaring, net afgestudeerd of bijna? We horen graag van je. Wil je meer weten?
Neem contact op met Danielle Kikken, partner | juridische zaken en bestuur.

BOUF Legal

Nooitgedacht 2
3701 AN Zeist

Volg op social media

Vacatures bij BOUF Legal

Artikelen over BOUF Legal

Scroll naar boven