NIEUWE WEBSITE & BRAND BOUF

We hebben feestelijk nieuws: onze gloednieuwe website is gelanceerd. Lange tijd hebben we plezier gehad van de vorige website, maar toch vonden we het tijd voor een verfrissing. BOUF Legal heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Richting ons 10-jarig jubileum in 2024 willen we dit bekronen door nog duidelijker onze meerwaarde als adviseurs voor de zorg en publieke domein voor het voetlicht te brengen.

Delen:

De afgelopen maanden is intensief gewerkt aan de vernieuwing van onze brand en het creëren van een nieuwe uitstraling. Nu we de gewenste vorm en inhoud hebben gevonden, kunnen wij met gepaste trots het eindresultaat presenteren. De nieuwe website past perfect bij de boodschap die we willen overbrengen en waar we voor staan. Naast veel informatieve content over onze aanpak en werkwijze op Public Affairs, Recht en Bestuur, zoomen wij op de website ook in op de hoofdthema’s die bij onze werkzaamheden centraal staan en waarvoor u bij ons terecht kunt. We nodigen u van harte uit om de website zelf te verkennen!

https://www.bouflegal.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven