Lancering magazine BOUF Legal

BOUF. Magazine is een nieuw kwartaalmagazine van BOUF Legal. "Een vernieuwend en eigentijds magazine waarin de experts van BOUF Legal de lezer meenemen in relevante juridische en politieke actualiteiten en hun kijk geven op de laatste ontwikkelingen", aldus het adviesbureau.

Delen:

BOUF Legal is een adviesbureau dat exclusief werkt voor branche- en beroepsverenigingen in de zorg, (grote) zorgorganisaties en organisaties in het publieke domein. Haar dienstverlening kenmerkt zich sinds 2014 door het organiseren van invloed op grond van drie specifieke diensten die afzonderlijk en gezamenlijk kunnen worden ingezet: juridisch advies, lobby en public affairs en advisering waardegedreven governance (bestuur en intern toezicht). Met het nieuwe magazine ‘BOUF. Magazine’ geeft het bureau een exclusief kijkje in de keuken van BOUF Legal en praat je ondertussen bij over de laatste recente ontwikkelingen.

“In deze eerste editie lees je waar BOUF Legal de afgelopen tijd mee bezig is geweest”, licht het bureau toe, “en tref je artikelen aan over een aantal actuele onderwerpen die momenteel op lobbygebied spelen, zoals het RVS advies ‘De basis op orde’ over de toekomst van de eerstelijnszorg en een item over agressie tegen zorgverleners. Vanzelfsprekend komt ook de legal-afdeling aan het woord met handige tips voor bestuurders en toezichthouders bij het vervullen van taak. Ook worden recente wetgevingstrajecten besproken. Verder komt BOUF Academy met heuglijk nieuws en maak je kennis met de nieuwe adviseur politiek en juridische zaken. Om tot slot af te sluiten met een kunstzinnig perspectief op de zorg.”

Het magazine is in te zien via de lanceringspost op LinkedIn.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven