DeHaan Advocaten en Notarissen

Werken bij DeHaan
Een carrière bij DeHaan betekent: werken bij een van de meest gewilde werkgevers van Nederland. Sinds 2016 behalen wij elk jaar minimaal een top 12 positie op de Nederlandse lijst van Universum Global.

Jouw carrière bij DeHaan
Heb jij je rechtenstudie afgerond en kun je niet wachten om je carrière te starten als advocaat-stagiair of kandidaat-notaris?

Bij DeHaan word je beëdigd als advocaat of start je als kandidaat-notaris met de meerjarige externe beroepsopleiding. Wij hechten waarde aan continue ontwikkeling van onze advocaten en notarissen en bieden zowel vakinhoudelijke als persoonlijke vaardigheidstrainingen aan vanuit onze eigen DeHaan Academy.

Al snel werk je zelfstandig aan je eigen zaken. Op de achtergrond kijkt je teamleider mee en geeft je feedback om op die manier samen het beste resultaat te bereiken. Talent krijgt bij DeHaan volop de ruimte om zich te ontwikkelen tot professional. Hard werken is wat we doen, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Tijd voor leuke dingen maken we zeker!

Wij zijn trots op onze medewerkers en bieden de mogelijkheid om door te groeien tot bijvoorbeeld legal expert of (aspirant-)partner. Samen bepalen we het succes van jouw carrière binnen kantoor!

Stage bij DeHaan
Ben je bezig met je studie rechten en wil je weten hoe werken bij DeHaan is? Doe direct ervaring op in de praktijk en loop bij ons je studentstage. Deze stage is bedoeld om kennis te maken met de advocatuur of het notariaat.

Je stagewerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • meegaan naar zittingen;
  • het uitzoeken van jurisprudentie op alle rechtsgebieden;
  • gesprekken met cliënten bijwonen;
  • het bijwonen van sectie-overleg.

Meer over DeHaan
DeHaan hecht waarde aan innovatie en initiatief: nieuwe ideeën en kantoor-brede betrokkenheid worden gestimuleerd. Naast je reguliere werkzaamheden is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan  het begeleiden van studenten, het organiseren van kantoorborrels en jubileumfeesten, het vertegenwoordigen van DeHaan op recruitmentevents en het geven van interne trainingen.

Wil je weten hoe het is om te werken bij DeHaan? Luister hier naar Wietske Visser (kandidaat-notaris) en Matthys Mollema (advocaat-stagiair) in de speciale podcast over werken bij DeHaan

Kom jij werken bij één van de meest aantrekkelijke werkgevers van Noord-Nederland?
Wij zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde, ambitieuze en vooral betrokken collega’s. Je bent van harte welkom! Meld je nu aan om op de hoogte te blijven van stages, vacatures en recruitmentevents. 

Bekijk hier onze actuele vacatures.

DeHaan Advocaten en Notarissen

Van Elmptstraat 2
9723 ZL Groningen

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

Nationaal

Vacatures bij DeHaan Advocaten en Notarissen

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven