Ten Holter Noordam advocaten

Samen verder dan je denkt.

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Een kantoor met een focus op de marktgebieden BouwHavenOverheid en Zorg met de rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn waaronder AanbestedingsrechtBouw en VastgoedBestuurs- & OmgevingsrechtArbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Samen werken wij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Ten Holter Noordam advocaten is een middelgroot multiservicekantoor in de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Wij richten ons op de marktgebieden BouwHavenOverheid en Zorg. Dit doen wij met een breed aanbod in rechtsgebieden met hoge kwaliteit en diepe vakinhoudelijke kennis. Door het aantal medewerkers (ongeveer 80) ken je iedereen binnen kantoor en werkt iedereen intensief samen.

Samen verder dan je denkt

Onze sfeer op kantoor en de laagdrempeligheid onder collega’s maakt dat het een fijne plek is om te werken. Van jou verwachten we een grote inzet, waarbij de deur altijd openstaat als je vragen hebt of even wilt sparren. Wij delen onze kennis namelijk graag. Niet alleen met onze cliënten maar zeker ook met elkaar. Wij noemen dat ‘Samen verder dan je denkt’!

Werken op een van de mooiste locaties in Rotterdam

De sfeer is informeel en het team bestaat uit veel jonge medewerkers. De werk-privé balans is goed, met veel activiteiten en evenementen. Dit alles met een prima salaris en arbeidsvoorwaarden waarbij je werkt in een prachtig kantoor op een van de mooiste locaties in Rotterdam. Met ook nog eens een geweldig uitzicht op de Maas.

We werken in vijf secties:

TEST

Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Bij een middelgroot kantoor heb je het voordeel van de breedte van alle rechtsgebieden met een informele en open sfeer waar je iedereen kent. Bij ons krijg je de ruimte om je eigen praktijk op te bouwen. Heb jij ideeën die ons kantoor verder kunnen brengen? Wij staan open voor initiatief en kijken graag met jou of we dit kunnen uitwerken. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen als advocaat en op persoonlijk vlak.

Samen werken en samenwerken

Niet alleen binnen de rechtsgebieden wordt nauw samengewerkt. Ook – en misschien wel juist – tussen de verschillende secties bestaat een hechte samenwerking. Onze focus ligt op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. Daardoor overleggen specialisten uit verschillende secties op dagelijkse basis met elkaar en werken zij samen om cliënten in de volle breedte deskundig te adviseren.

Sfeer en werk-privé balans

Een combinatie van drive en ambitie in een aangename, informele sfeer. Dat is hoe onze medewerkers en stagiairs ons kantoor beschrijven. Met een goede werk-privébalans. Zo hebben we onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse kantoordag, kerstfeest, advocatenweekend en strijden we af en toe tegen elkaar in een pubquiz. En wij lunchen altijd samen op kantoor op de vierde verdieping met een prachtig uitzicht op de Maas.

Ten HolterNoordam advocaten

Kennis delen en variatie

Ten Holter Noordam advocaten gelooft in ‘het juiste werk bij de juiste specialist’. Dat uit zich niet alleen in de onderlinge samenwerking, maar ook in de specialisaties van onze advocaten en juristen. Zij volgen niet alleen diverse specialisatieopleidingen maar delen hun kennis met elkaar en met cliënten. Via blogs, artikelen, ontbijtbijeenkomsten, workshops op maat en andere evenementen.

Een breed aanbod aan rechtsgebieden en veel diversiteit aan cliënten. In welk rechtsgebied je ook zit, de vragen van de cliënten zijn zeer divers. Onze specialisten werken, ieder vanuit hun expertise, oplossingsgericht met een persoonlijke aanpak. Daarin werken we samen bij een vraagstuk dat verder gaat dan het eigen specialisme om tot de beste oplossing te komen voor de cliënt. Ook belangrijk voor je eigen ontwikkeling.

TEST

Denk jij dat je past binnen THNa? Wil jij bijdragen aan onze dienstverlening naar onze cliënten? Kijk dan bij onze vacatures.

 

Ten Holter Noordam advocaten

Veerhaven 17
3016 CJ Rotterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 50-100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

Nationaal

Vacatures bij Ten Holter Noordam advocaten

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven