Belangstelling voor het internationale recht? Gratis virtuele bijeenkomst

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Heb je belangstelling voor het internationale recht, dan is de virtuele bijeenkomst van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht op vrijdag 6 november misschien iets voor jou. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht houdt op vrijdag 6 november haar jaarvergadering via Zoom. Het grootste deel van de bijeenkomst zal zijn gewijd aan de bespreking van drie preadviezen over ‘International Law for a Digitalised World’, een thema dat, gezien de opbouw van de Nederlandse rechtsorde, relevant is voor om het even welke juridische disciplines.

De jaarvergadering wordt online gehouden en begint rond 13:30 uur.  De auteurs van de preadviezen zullen een korte inleiding houden, gevolgd door een discussie.  Je kunt meedoen aan de discussie door vragen of opmerkingen in te dienen via chat.  De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16:00 uur en de voertaal is Engels.

Op https://www.knvir.org vind je meer informatie over deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar info@knvir.org.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top