Ben je ambitieus? Zo doet Gronings hoogleraar Arvin Kolder het

Arvin Kolder is advocaat én hoogleraar personenschade. "Ik zie mezelf dit nog jaren zo doen", vertelt hij aan de RUG.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto: Depositphotos-alistairjcotton)

De Groningse universiteit interviewde Arvin Kolder over hoe hij deze twee functies combineert. “Aan ambitie geen gebrek bij Kolder. Bij zijn aanstelling als bijzonder hoogleraar in januari 2020 was hij de eerste hoogleraar personenschade (letsel- of overlijdensschade door toedoen van een ander) in Nederland. Nog steeds is hij de enige. De RUG stelde de leerstoel in op initiatief van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), die hiermee wil bijdragen aan een verbetering van de afhandeling van personenschade. Kolder bleek de meeste geschikte kandidaat.” Lees verder…

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top