Ben jij een ambitieuze rechtenstudent met een sterke affiniteit met tech?

Ben jij een ambitieuze rechtenstudent met een sterke affiniteit met tech? Dan is wellicht het Tech Traineeship van Clifford Chance iets voor jou. Tech is een van de kernfocussen van het kantoor.

Delen:

foto: Depositphotos

In het voorjaar van 2023 zal het allereerste Tech Traineeship plaatsvinden. Je kunt dan twee maanden lang meelopen met de tech-advocaten van het kantoor. Je wordt vakkundig begeleid door een mentor en een buddy die je wegwijs maken binnen het kantoor, en draait volledig mee met de dagelijkse praktijk. Hiernaast zul je als onderdeel van het Tech Traineeship ook aan de slag gaan met specifieke Tech-gerelateerde werkzaamheden zoals het oplossen van een (Fin)Tech Case Study, het ontwikkelen en presenteren van een legal tech tool, een artikel schrijven over een Legal Tech onderwerp naar keuze (inclusief de publicatie daarvan op onze Talking Tech website) en je verdiepen in de rol van de advocatuur in de toekomst.

Verder bestaat er tijdens het Tech Traineeship de mogelijkheid om deel te nemen aan de interne opleidingsactiviteiten van de Clifford Chance Academy en kun je deelnemen aan de sociale activiteiten die het kantoor organiseert. Op deze manier krijg je niet alleen een goed beeld van de aard en inhoud van de werkzaamheden, maar ook een idee van de sfeer en de mensen.

Selectieprocedure

Het Tech Traineeship is van 1 februari tot en met 31 maart 2023. Er zullen in totaal vier trainees worden aangenomen voor dit Traineeship. Je kunt je tot 1 november aanmelden.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven