Beste Leidse hoorcollege- en werkgroepdocent: Barentsen en Dijkstra

Delen:

(foto Universiteit Leiden)

Ieder jaar gaat er in Leiden een prijs naar de beste hoorcollegedocent en de beste werkgroepdocent. JSVO reikt deze onderwijsprijzen uit. Dit jaar werd Barend Barentsen uitgeroepen tot ‘Beste hoorcollegedocent’ en Erwin Dijkstra tot ‘Beste werkgroepdocent’.

Hoogleraar Sociaal Recht Barend Barentsen kreeg zijn prijs vooral vanwege zijn wijze van doceren. De studenten noemen het ‘boeiend, humoristisch, wervelend enthousiast en toegankelijk’.

Erwin Dijkstra werd verkozen tot beste werkgroepdocent. Zelf onderbouwde hij het als volgt: “Elke docent is zo goed als zijn studenten. Goede vragen van studenten maken mij scherper.”

De jury van de JSVO-onderwijsprijzen bestaat uit bestuursleden van de studieverenigingen en de assessor van het faculteitsbestuur. Hier vind je het juryrapport.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven