Beste Leidse hoorcollege- en werkgroepdocent: Barentsen en Dijkstra

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto Universiteit Leiden)

Ieder jaar gaat er in Leiden een prijs naar de beste hoorcollegedocent en de beste werkgroepdocent. JSVO reikt deze onderwijsprijzen uit. Dit jaar werd Barend Barentsen uitgeroepen tot ‘Beste hoorcollegedocent’ en Erwin Dijkstra tot ‘Beste werkgroepdocent’.

Hoogleraar Sociaal Recht Barend Barentsen kreeg zijn prijs vooral vanwege zijn wijze van doceren. De studenten noemen het ‘boeiend, humoristisch, wervelend enthousiast en toegankelijk’.

Erwin Dijkstra werd verkozen tot beste werkgroepdocent. Zelf onderbouwde hij het als volgt: “Elke docent is zo goed als zijn studenten. Goede vragen van studenten maken mij scherper.”

De jury van de JSVO-onderwijsprijzen bestaat uit bestuursleden van de studieverenigingen en de assessor van het faculteitsbestuur. Hier vind je het juryrapport.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top