BigHand Europe kiest nieuwe samenwerkingspartner voor Nederland

Delen:

bighand-grootDe nieuwe samenwerking met ICT Concept levert BigHand voor de Nederlandse markt meer slagkracht op. Welke toegevoegde waarde heeft de strategische samenwerking en waarom is gekozen voor een nieuwe partner?

Sinds 1 december 2014 is ICT Concept exclusief leverancier van BigHand hard- en software, diensten en licenties. BigHand heeft al enige jaren een zeer gespecialiseerd team in Eindhoven, maar met 250 advocatenkantoren in portefeuille is meer flexibiliteit en expertise gewenst.

BigHand stelt hoge normen aan de partners. Vooral op gebied van klantgerichtheid, gebruikersondersteuning en flexibiliteit. Topkantoren wereldwijd maken gebruik van BigHand software en hardware voor digitaal dicteren, spraakherkenning en mobiel werken. Gezien de ontwikkelingen op de Nederlandse markt is de keuze voor ICT Concept meer dan logisch, aldus Dan Speed, Managing Director van BigHand Europe. “De overeenkomst met ICT Concept zorgt ervoor dat ons team in Eindhoven een belangrijke partner heeft om mee samen te werken, zowel op het gebied van technische ondersteuning en ontwikkeling als op het niveau van sales & accountmanagement.”  

Hoewel beide bedrijven al jarenlang samenwerken in de Lexxyn Groep, zorgt de huidige samenwerking voor nieuwe toegevoegde waarde voor klanten. Klanten zullen bijvoorbeeld merken dat de bestaande synergie in de nieuwe samenwerking tot een hoger serviceniveau en betere dienstverlening zorgt. Een technisch expert en accountmanager zijn daartoe deel gaan uitmaken van het ICT Concept team. Ook het gebruik van de ICT Concept Cloud draagt bij tot een nog betere gebruikerservaring en voor de toekomst nieuwe innovatieve workflowoplossingen.

Dan Speed en René van Schaik, CEO van ICT Concept, gaan in het artikel in Mr. Magazine nader in op de strategische samenwerking.

 

 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven