Bird & Bird opent nieuw kantoor in Luxemburg

Delen:

Bird & BirdInternationaal advocatenkantoor Bird & Bird opent vandaag een nieuw kantoor in Luxemburg, wat wereldwijd het aantal vestigingen op 28 brengt.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de opening van deze nieuwe vestiging is het faciliteren van de procespraktijk bij het Hof van Beroep van het Unified Patent Court (UPC) naast het uitbreiden van de groeiende Bird & Bird praktijk bij het Gerecht en het Hof van Justitie van de Europese Unie. Ook kunnen vanuit deze nieuwe vestiging de in Luxemburg gevestigde cliënten uit de bancaire en financiële sector beter ondersteund worden, evenals het cross-border werk voor de internationale fiscale cliënten van Bird & Bird. Het advocatenkantoor gaat zelf niet adviseren over Luxemburgs recht, daarvoor blijft Bird & Bird samenwerken met zijn lokale contacten.

Met de opening van het Luxemburgse kantoor is Bird & Bird het enige advocatenkantoor met octrooirechtspecialisten in alle landen waar het UPC bij de start een vestiging zal hebben.

Pauline Kuipers, managing partner Bird & Bird NL: “Wij beschouwen Luxemburg als een belangrijke jurisdictie voor het UPC en voor veel van onze IP-cliënten, net als voor veel van onze financial services en tax cliënten, dus de opening van een kantoor in Luxemburg zien wij als een logische stap.

Willem Bongaerts, tax partner Bird & Bird NL: “Met de komst van ons eigen kantoor in Luxemburg kunnen we onze internationale cliënten nog beter van dienst zijn.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven