BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht: meld je aan vóór 16 september

Delen:

Jaarlijks looft BUREN in samenwerking met Celsus Juridische Uitgeverij de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht uit. Denk je deze prijs in de wacht te kunnen slepen, meld dan je masterscriptie aan vóór 16 september a.s..

Studenten die studeren aan een Nederlandse Universiteit en hun scriptie hebben geschreven op het gebied van insolventierecht die na 1 juli 2018 is beoordeeld met een 8 of hoger kunnen meedingen voor deze prijs. De scriptie mag dit jaar ook in het Engels geschreven zijn.

De BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht bestaat uit een geldprijs van 500 euro, een studentstage op de afdeling Herstructurering & Insolventie van BUREN, waar ze veel kunnen leren van ervaren advocaten insolventierecht en faillissementscuratoren, en de scriptie wordt uitgegeven in boekvorm, waarvan de winnaar vijf exemplaren ontvangt. ‘Ik roep alle studenten die een fraaie masterscriptie op het gebied van het insolventierecht hebben geschreven, mee te dingen naar onze scriptieprijs’, zegt advocaat Ruud Brunninkhuis van BUREN . ‘Ik kan niet wachten tot jij mijn collega wordt. Je leert hier hoe een insolventiepraktijk er in het echt uitziet.’

Wat moet je doen?
Het enige dat je moet doen: stuur vóór 16 september 2019 je geanonimiseerde scriptie (zonder vermelding van de auteur, universiteit of begeleider) samen met het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier aan: scriptieprijs@burenlegal.com t.a.v. mr. drs. Ruud Brunninkhuis (secretaris van de jury). Het scriptiereglement en het aanmeldformulier in het Nederlands vind je hier.

For the terms and conditions and entry form in English, click here.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven