Carrièrewisselingen bij Kennedy Van der Laan, Florent, Delissen Martens

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Meltem Koning-GungormetzKennedy Van der Laan heeft Meltem Koning-Gungormetz per 1 mei benoemd als partner in het Corporate/M&A team. Hiervoor was zij counsel bij Stibbe en partner bij M&A boutiquekantoor Vriman.

In de zomer starten Blix en vier partners van Höcker en hun teams het nieuwe kantoor Florent. Oprichters zijn Yvette Borrius, Pieter van den Brink, Matthijs Brons, Hanneke de Coninck-Smolders, Kees van de Meent en Jurjen Tuinman. De ongeveer dertig advocaten richten zich op dispute resolution & governance, insolventierecht & herstructureringen en corporate/M&A.

Mark KrulMark Krul is 1 juni als senior advocaat begonnen in het team Ondernemingsrecht van Delissen Martens in Den Haag. Hij is afkomstig van WiseMen advocaten. Krul is specialist op het gebied van IT-recht, privacy en intellectuele eigendomsrecht.

Petra Zijp, Jaap Jan Trommel en Chris WarnerPetra Zijp, Jaap Jan Trommel en Chris Warner vormen sinds 1 juni het nieuwe bestuur van NautaDutilh. Ze nemen het stokje over van Erik Geerling en Gaike Dalenoord, die na respectievelijk zeven en drie jaar in het bestuur terugkeren naar hun praktijk.

Per 1 mei heeft Maud van Weersch zich aangesloten bij DAAN Advocatuur & Notariaat in Arnhem. Zij is als kandidaat-notaris gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ze is afkomstig van Hoge van Gerven notarissen.

AKD heeft per 1 juni Jasper Verhoog tot associate partner benoemd. Verhoog, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en financieel toezicht- en effectenrecht, werkt bij AKD Luxemburg.

Six Advocaten heeft per 1 mei de commerciële vastgoed- en overheidspraktijk versterkt met Juriaan Berckenkamp en Daniël van Veen. Voor zijn overstap was Berckenkamp als advocaat werkzaam bij Van Doorne. Van Veen werkte eerder als advocaat bij De Haan Advocaten & Notarissen.

Pieter van OschSinds 1 juni is Pieter van Osch als partner aangesloten bij Van Iersel Luchtman Advocaten te ’s-Hertogenbosch. Van Osch was voorheen werkzaam bij onder andere Clifford Chance, Latham & Watkins en HVG. Hij adviseert en procedeert op alle vlakken van het mededingingsrecht.

Mattie de KoningMet ingang van 1 mei  is Mattie de Koning benoemd tot partner van Simmons & Simmons LLP. Hij was hiervoor managing associate in de Intellectual Property praktijk en is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, met de nadruk op octrooien en technologie.

Boris CammelbeeckStibbe heeft per 1 mei Boris Cammelbeeck benoemd tot counsel. Hij is gespecialiseerd in huurrecht, vastgoedtransacties en projectontwikkeling. Cammelbeeck is sinds eind 2006 aan het kantoor verbonden.

Marco ToniLoyens & Loeff heeft Marco Toni benoemd tot partner. Toni is als advocaat toegelaten tot de balie in Zürich, lid van de praktijkgroep Corporate en werkt sinds februari 2016 voor Loyens & Loeff in Zürich.

Anne BosHVG Law heeft Anne Bos aangetrokken als senior advocaat op de Practice Group Real Estate. Zij is overgestapt van Dentons Boekel, waar zij sinds 2007 werkte. Anne richt zich voornamelijk op nationale en internationale transacties en algemeen vastgoedrecht.

VBC Notarissen heeft drie collega’s beëdigd: partner Jeroen Veenhof tot notaris in Amersfoort, Willem-Jan Schakel tot toegevoegd notaris in Amersfoort en Jeroen van der Kloes tot toegevoegd notaris in Amsterdam. Met de drie gelijktijdige benoemingen –zeer bijzonder in het notariaat- versterkt VBC zijn positie als grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland. Veenhof geeft leiding aan het team commercieel vastgoed, en Schakel en en Van der Kloes zijn gespecialiseerd in familie- en vermogensrecht.

Sinds 1 juni 2017 versterkt Jeanette van London als senior advocaat medewerker DVDW Advocaten. Zij adviseert op het gebied van contractenrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top