ChatGPT vindt nu ook al zijn weg in automatische vacaturetekst-generator

We konden erop wachten: een A.I.-gestuurde schrijftool voor vacatureteksten, gebaseerd op ChatGPT. Recruitee - aanbieder van software die het makkelijker moet maken voor teams om samen te werken en het beste talent aan te nemen - is nu een van de eersten die ermee komt.

Delen:

beeld: Depositphotos

Zelf naar ChatGPT gaan en daar vragen of hij een vacaturetekst voor je schrijft? Zelfs dat is al niet meer nodig, mits je het ATS van Recruitee gebruikt. Het bedrijf lanceert namelijk – naar eigen zeggen als een van de eersten in Europa – een geïntegreerde en A.I.-gestuurde schrijftool voor vacatureteksten. ‘Bij Recruitee hebben we onderzocht hoe A.I. onze klanten kan helpen om essentiële recruitmenttaken sneller uit te voeren’, aldus PR-manager Anne Dolinschek. Met de vacatureteksttool dus… Lees verder

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven