Coco van Zuiden (Greenberg Traurig) over haar dreamteam

Overstap van de week is Coco van Zuiden. Van Zuiden is als local partner begonnen bij Greenberg Traurig in Amsterdam. Ze maakt onderdeel uit van het Real Estate-team dat in zijn geheel is overgestapt van NautaDutilh.

Delen:

Coco van Zuiden (Greenberg Traurig) over haar dream team

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. U bent met het hele team overgestapt. Vormen jullie samen een ‘dreamteam’?
Veel dank! Afgelopen jaar ben ik samen met David van Dijk, Barbara Klootwijk, Simone Wijngaard en Annahita Mazaherinejad overgestapt naar Greenberg Traurig. Met onze komst is het Amsterdamse Real Estate-team van Greenberg Traurig flink uitgebreid, maar daar zal het zeker niet bij blijven. Per 1 februari begint ook Louisa van Isselmuden als local partner op het vastgoed-notariaat. Samen met het al bestaande Greenberg Traurig-team en de eveneens recent aangetrokken Finance en M&A-teams vormen we een sterke, veelzijdige en gedreven groep waarmee we onze nationale en internationale cliënten kunnen adviseren over alle aspecten van het vastgoed. Dat maakt ons in mijn ogen zeker een dreamteam!

Jullie stappen met een bijna volledig vrouwelijk team over. In 2020 zagen we Greenberg Traurig hard groeien met nog meer vrouwelijke professionals. Heeft dit jullie geholpen bij de keuze voor jullie overstap?
Het is niet de drijfveer geweest voor de overstap, maar het is natuurlijk heel goed dat er bij Greenberg Traurig veel plaats is voor vrouwelijk talent. Zowel vanuit het Amsterdamse team als het wereldwijde netwerk van Greenberg Traurig worden we aangemoedigd om te groeien en een mooie praktijk op te bouwen.

Wat is jullie doel bij Greenberg Traurig?
Veel van onze cliënten zijn samen met ons overgestapt naar Greenberg Traurig. We waarderen dat enorm en vinden het heel belangrijk om die relaties goed te bedienen. Door onze overstap is het nu ook mogelijk om dat te doen op internationaal niveau en dat is echt een pre. We willen de praktijk de komende jaren gezamenlijk verder uitbouwen en die ruimte krijgen we ook bij Greenberg Traurig.

En als jullie dat bereikt hebben, stappen jullie dan ook weer met z’n allen over?
Haha, dat denk ik niet. De vele mogelijkheden die Greenberg Traurig biedt als global kantoor in combinatie met de commerciële, minder traditionele aanpak, van het kantoor zorgen voor een uitdagende werkomgeving waarin je kunt blijven groeien. 

Wat is het opmerkelijkste verschil tussen Greenberg Traurig en NautaDutilh?
Het grootste verschil is uiteraard dat Greenberg Traurig een groot global kantoor is. Greenberg Traurig is wereldwijd sterk op het gebied van vastgoed en dat komt onze praktijk ten goede, want veel van onze cliënten zijn afkomstig van buiten Nederland. Door de omvang en het internationale karakter van Greenberg Traurig is er ook meer slagkracht om innovatieve, technologische ontwikkelingen te realiseren, zoals door middel van kunstmatige intelligentie. Daar werken we bij Greenberg Traurig veel mee en wij denken dat dit de komende jaren het verschil kan gaan maken.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven