David van Kessel naar Florent

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
David van Kessel

David van Kessel is per 1 december 2019 begonnen als Advocaat bij Florent in Amsterdam. Daarvoor werkte David als Advocaat bij Simmons & Simmons. Hij is gespecialiseerd in Corporate Transactions, Governance, Joint Venture, Contracteren.

David heeft ruim 10 jaar ervaring in de behandeling van M&A en private equity transacties, herstructureringen en governance vraagstukken. Hij treedt op voor nationale en internationale corporates en private equity fondsen. Daarnaast heeft hij de nodige transacties in de zorg begeleid. Hij was ruim 12 jaar als advocaat verbonden aan Simmons & Simmons. Recent adviseerde hij o.a. de familie Vroegop betreffende de verkoop van Vroegop Windig en De Kweker aan Sligro, Lyreco bij haar acquisitie van Intersafe en Elacin, Ramphastos Investments ten aanzien van verscheidene investeringen. Voor zijn pro bono werk werd hij onlangs genomineerd door de Thomson Reuters foundation voor “TrustLaw Lawyer of the Year 2019”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top