De beste promotor van Nederland zit in Utrecht

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto Universiteit Utrecht)

Professor Janneke Gerards, hoogleraar Fundamentele Rechten aan de Universiteit Utrecht, is verkozen tot Best PhD Supervisor of the Year 2018.

Janneke Gerards mag zich de beste promotor van Nederland noemen, zo lezen we op de website van de Utrechtse website. De jury koos voor haar vanwege haar “enorme expertise en de zeer effectieve en betrokken wijze waarop ze haar promovendi begeleidt.” Daarnaast woog voor de jury zwaar mee dat Gerards ook buiten het PhD-project veel voor de kandidaten betekent en oog heeft voor het persoonlijke welzijn van haar promovendi.

Lees hier het hele artikel.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top