De carrière-podcast van Clifford Chance

Houd je van podcasts luisteren én ben je benieuwd hoe het zou zijn om bij Clifford Chance te werken? Het kantoor heeft een hele reeks podcasts voor je: de Clifford Chance Careers Podcast.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In deze podcasts komen experts aan het woord uit het hele bedrijf die loopbaanadvies en actuele onderwerpen bespreken en unieke inzichten geven in hun persoonlijke reizen. Van informele chats tot diepe duiken in de toekomst van werk. Zo staat bijvoorbeeld cultuur centraal en spreken collega’s met elkaar over de Ramadan, Holi en de South Asian Heritage Month in het algemeen en de persoonlijke betekenis ervan voor hen. Ze delen ook hoe hun erfgoed, cultuur en ervaringen hebben gevormd tot wie ze nu zijn.

Benieuwd? Hier vind je alle podcasts.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top