CPO

De complexe materie van beslag en executie tot in de finesses uitgediept

Sander Steneker

Op 23 mei organiseert het CPO in Utrecht de masterclass ‘Beslag en executie’. Deze masterclass is bij uitstek geschikt voor juristen met een beslag- en executiepraktijk die hun kennis hierover willen verdiepen.

In een kleine en informele setting gaan de deelnemers onder leiding van de docent actief aan de slag met een aantal praktijkcasus. Zij bekijken deze vanuit meerdere invalshoeken en leren verschillende standpunten in te nemen en te bepleiten. De kennis en praktische tips kan men direct toepassen in de eigen praktijk.

De docent is Sander Steneker, universitair hoofddocent burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Oost-Brabant. Hij behandelt de stof op verdiepend niveau, daarom wordt van de deelnemers verwacht dat zij bekend zijn met het vakgebied.

De masterclass vindt plaats in Villa Jongerius; een inspirerende locatie in het centrum van Utrecht. Er is plek voor maximaal twaalf deelnemers. Persoonlijke aandacht is daarmee gegarandeerd.

Lees meer​

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

CPO

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken. Voor meer inzicht en een frisse blik.

CPO
Postbus 10520
6500 MB Nijmegen

T. 024 – 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl
I. www.cpo.nl

Bekijk ons cursusaanbod

Winkelmand