Partnerbijdrage van

De complexe materie van beslag en executie tot in de finesses uitgediept

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Sander Steneker

Op 23 mei organiseert het CPO in Utrecht de masterclass ‘Beslag en executie’. Deze masterclass is bij uitstek geschikt voor juristen met een beslag- en executiepraktijk die hun kennis hierover willen verdiepen.

In een kleine en informele setting gaan de deelnemers onder leiding van de docent actief aan de slag met een aantal praktijkcasus. Zij bekijken deze vanuit meerdere invalshoeken en leren verschillende standpunten in te nemen en te bepleiten. De kennis en praktische tips kan men direct toepassen in de eigen praktijk.

De docent is Sander Steneker, universitair hoofddocent burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit en rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Oost-Brabant. Hij behandelt de stof op verdiepend niveau, daarom wordt van de deelnemers verwacht dat zij bekend zijn met het vakgebied.

De masterclass vindt plaats in Villa Jongerius; een inspirerende locatie in het centrum van Utrecht. Er is plek voor maximaal twaalf deelnemers. Persoonlijke aandacht is daarmee gegarandeerd.

Lees meer​

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top